Aanbod

Als wedding- en event planner biedt Yağmur Events een reeks 'luxe' services aan, waarbij wij u een onvergetelijke dag bezorgen. Wij bespreken met u wat de wensen en ideeën zijn van uw magische trouwdag. Hiervan maken wij een compleet draaiboek waarin alle details staan beschreven. Uiteraard stemmen we de hoofdzaken met u af.

Evenement Planning

Een evenement plannen, zoals een bruiloft vergt veel voorbereiding. Yağmur Events regelt al uw feestelijke partijen en feesten. Een wedding planner budgetteert, plant en zorgt voor een tot in de puntjes afgewerkt bruiloft. Leg uw vertrouwen en planning in de handen van wedding planner Yağmur Events en uw trouwdag wordt een dag om nooit meer te vergeten.

Top locaties

Ons doel is om een trouwdag te organiseren die jullie niet snel vergeten. Wij hebben het unieke vermogen om te begrijpen wat voor jullie belangrijk is. Wij plannen de bruiloft van begin tot eind. Met de geweldige locaties van Yağmur Events maken wij de bruiloftslocatie magisch en zorgen dat het aan niets ontbreekt op dé dag van uw dromen.

Decoraties

Bloemen en decoraties spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de sfeer tijdens uw huwelijksdag. Wij ontwerpen de bloemendecoraties met inachtneming van de ruimte op de dinertafels en de indeling van de locatie. Overal ziet u het ontwerp terugkomen, waar u ook bent. Het wordt één prachtig geheel.

Catering

Yağmur Events zorgt ervoor dat er op deze bijzondere dag niets ontbreekt aan de catering. Wij zorgen voor een gastronomisch hoogtepunt op de mooiste dag van uw leven. Wij nemen de dinerwensen nauwkeurig met u door. De catering is verzorgd van de plechtigheid van de receptie, diner tot en met de feestelijke avond.

De verzorging van de catering is zeer uitgebreid. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de Turkse, Afghaanse, Syrische, Egyptische, Somalische en de Nederlandse keuken.
Hygiëne, kwaliteit en gastvrijheid behoren tot onze kernwaarden.

Foto en Video reportage

Uiteraard wordt deze magische trouwdag vastgelegd op beeld. Wij verzorgen een bruiloft fotograaf en een videograaf. Naderhand ontvangt u de bruiloftsfilm en fotoboek. Het fotoboek kan zowel een fysiek boek zijn als digitaal. Precies zoals uw wensen zijn.

Muziek en entertainment

Muziek wordt door ons verzorgd. Wilt u livemuziek en entertainment gedurende de avond? Denkt u alvast na over de muziek voor uw openingsdans? Misschien heeft u zelf een voorkeur voor muziek of bruiloft entertainment ideeën. Zo niet, dan zorgen wij hier uiteraard voor.

Trouwauto

Koets, limousine of een sportauto huren voor het bruidspaar? Dat is geen enkel probleem. Wij reserveren de trouwauto’s van jullie dromen. Voor familieleden is het ook mogelijk om aansluitend een auto erbij te huren. De trouwauto’s worden naar wens gedecoreerd met verse bloemen en/of een privéchauffeur.

Bespreek al uw wensen met Yağmur Events

Wat anderen zeggen

"Hai Kenan abi, Cengiz en ik kunnen je niet genoeg bedanken voor het organiseren van ons bruiloft! Onze wens is vervuld dankzij jou organisatie en werk. Je hebt als weddingplanner oog voor elk detail…"
Seyda & Cengiz

"Hoiii Kenan, wij willen je graag laten weten wat een ontzettend geweldige ervaring wij hebben gehad met jouw organisatieskills. Je bent ontzettend professioneel en tegelijkertijd zo flexibel en attent op elke detail…"
Dana & Ashword

"I want to thank you so much Kenan for all your help and coordinating our special wedding. Everything went amazingly great. We have received so many compliments on the food and the professional service…"
Muna & Amir

"Hey Kenan abi, ik wil je ontzettend bedanken voor de mooiste dag van onze leven die jullie ons hebben gegeven, We waren zo ontzettend blij bu kadarmi detaya bakan bir ekip olur! Ellerinize emeginize saglik…"
Yagmur & Tufan

"Op zondag 13 oktober zijn wij getrouwd in de Koning Maxima ballroom. Een sprookjes bruiloft waar iedereen van droomt hebben wij dankzij Yagmur Events mogen beleven. Bedankt voor alles Yagmur Events…"
Buse & Enes

"Dank jullie wel voor de goede service. Wij gaan jullie zeker aanraden bij familie & vrienden. Wij zijn geholpen door Kenan, hij is erg klantvriendelijk, eerlijk en behulpzaam. Wij zelf geven niet zo snel een cijfer maar Yagmur Events verdient een dikke 10!"
Abyan & Mohammed

"Kenan heeft alles tot op de kleinste details perfect geregeld. Onze verwachtingen zijn absoluut overtroffen. Zowel het eten, als de decoratie en de service waren perfect. Achteraf heel veel complimenten gekregen…"
Seher & Michael

"Kenan abi wij willen jou en je team heel erg bedanken voor alle moeite. Allah razi olsun. Er is letterlijk aan alles gedacht. Het eten was heerlijk. Dankzij jou en je team zijn al onze stress ontnomen die avond. Adamsin Kenan abi…"
Fatima & Tufan

"Nog een speciale dank aan Ayla hanim. Ik had me als bruid geen betere gastvrouw kunnen voorstellen. Elk moment dat ik dacht “help wat nu?” stond ze naast me om mij te sturen of te helpen."
Aysegül & Ismail

"Hoi Kenan en Ayla, bij ons was het sleutelwoord ‘ontzorgd worden’, maar we hebben meer dan dat teruggekregen. Dank jullie wel voor het waarmaken van ons sprookje! Een geweldige herinnering is gecreëerd…"
Pinar & Mustafa