Een bruiloft is een onvergetelijke dag voor het bruidspaar en voor de gasten, maar ook een festiviteit waar flink wat organisatie bij komt kijken. Stel uw vertrouwen in de professionals van Yağmur Events, zodat uw trouwdag gegarandeerd de mooiste dag van uw leven wordt. Wij organiseren al jarenlang de allermooiste luxe bruiloften en mogen ons bovendien met gepaste trots een fullservice onderneming noemen. Met liefde, aandacht en oog voor detail nemen we u al het werk uit handen zodat u slechts één ding rest: Genieten!

Voor uw huwelijksdag maken we een gedetailleerd en volledig uitgewerkt draaiboek, waarin muziek, live entertainment en een onvergetelijke trouwlocatie inclusief smaakvolle decoratie volledig zijn afgestemd op uw wensen en eisen. Yağmur Events organiseert regelmatig Turkse bruiloften, dus we weten als geen ander wat de meest essentiële zaken zijn voor u en uw gasten.

Bruiloften

Op uw bruiloft moet alles kloppen, want vandaag vieren we uw liefde! Onze weddingplanners bespreken met u wat uw wensen zijn voor uw trouwdag, waarna we een plan maken gebaseerd op deze voorkeuren. Uiteraard houden we hierin rekening met uw budget. Op de dag zelf kunt u er dus volledig gerust op zijn dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Onze ervaren medewerkers organiseren uw huwelijksdag zoals het hoort – met een brede glimlach en aandacht voor alle bijzonderheden. Van de bloemdecoraties tot een uitgebreide buffet, en van muziek tot een foto- of filmreportage: de bruiloften van Yağmur Events zijn fullservice evenementen waarbij werkelijk aan alles wordt gedacht.

Luxe bruiloften

Het mooiste en meest persoonlijke moment van uw leven verdient een unieke setting. De luxe bruiloften van Yağmur Events zijn volledig afgestemd op uw persoonlijke stijl. Samen overleggen we over uw wensen voor de trouwlocatie, de aankleding, de catering en de speciale momenten.

Wat u ook maar wilt op gebied van glitter en glamour – Yağmur Events regelt het allemaal voor u. Trouwen op een sprookjesachtig aangeklede locatie, een liveoptreden van uw favoriete artiesten of een geweldige sportwagen als trouwauto; het zijn slechts enkele van de oneindig veel mogelijkheden die we u te bieden hebben.

Fullservice

Wij zorgen dat u en uw gasten van begin tot eind genieten van uw luxe bruiloft. Ons bedrijf is bedreven in het verzorgen van fullservice trouwerijen, waarbij zelfs de kleinste details niet over het hoofd worden gezien. Vertel ons wat uw wensen en dromen zijn, en we realiseren ze op de meest bijzondere en memorabele dag van uw leven.

Onze ervaren weddingplanners zorgen dat alle arrangementen voor dé dag perfect op elkaar afgestemd zijn, zodat u zich bezig kunt houden met hetgeen waar het echt om draait: uw nieuwe leven samen vieren in het bijzijn van iedereen die u liefhebt.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Klik op de knoppen hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

combined-shape-white-bottom-01

combined-shape-white-top-01