Yağmur Events weet als geen ander hoe de allermooiste Turkse bruiloften er uit horen te zien. Wij verzorgen de aankleding en gastvrijheid welke bij Turkse bruiloften passen en zorgen dat er ruimte is voor alle tradities die u in ere wilt houden. Wij zijn een fullservice bedrijf en nemen graag alle gewenste taken voor onze rekening. U hoeft dus alleen nog maar te genieten, samen met de mensen die voor u belangrijk zijn. Uw gasten zullen nog jarenlang met warme gevoelens aan uw trouwdag terugdenken.

Behalve met Turkse bruiloften heeft Yağmur Events ook ruime ervaring met het organiseren van Nederlandse, Marokkaanse, Afghaanse en Syrische bruiloften.

Turkse bruiloften

Op Turkse bruiloften is er aan het begin van de ceremonie gelegenheid om uw gasten uitgebreid te verwelkomen en om het bruidspaar in stijl te ontvangen. Daarna neemt u plaats aan schitterend aangeklede tafels om samen te genieten van onze uitstekende catering. Natuurlijk zorgen we voor een ruime en mooi aangeklede dansvloer, zodat uw hele gezelschap tot in de late uurtjes kan dansen op (live) muziek.

Op onze luxe bruiloften zijn grote groepen meer dan welkom – we vinden altijd wel een locatie welke voldoende plaats biedt aan al uw genodigden. Verder kunnen we voor u een luxe trouwauto met volgauto’s, een foto- of filmreportage van de bruiloft en een unieke en overheerlijke bruidstaart regelen.

Catering en decoratie

Bij Turkse bruiloften hoort een unieke sfeer en idem aankleding, welke wij graag voor u verzorgen. Voor uw Turkse bruiloft richten we de locatie in met bruidspodia, fantastische bloemstukken, magische decorstukken, sprankelende verlichting en chique meubels. Onze weddingplanners kennen alle mogelijkheden en kunnen u verrassende inspiratie geven om uw trouwdag onvergetelijk mooi aan te laten kleden.

Ook leveren wij een exclusieve, uitgebreide catering. Onze chefs zijn gespecialiseerd in de Turkse, Marokkaanse, Syrische, Afghaanse, Somalische en Egyptische keukens. Daarnaast kunnen wij muziek draaien en live artiesten boeken die in de taal van uw keuze zingen.

Werkgebied

In welke plaats wilt u uw bruiloft vieren? Yağmur Events heeft zijn thuisbasis in Amsterdam, dus we kennen de allermooiste plekken voor trouwerijen in die stad. Maar ons werkterrein strekt zich nog veel verder uit.

Uw bruiloft kan georganiseerd worden op een groot aantal eersteklas toplocaties in Nederland, maar ook in bijvoorbeeld Duitsland, België of Frankrijk. Graag overleggen we met u wat de beste keuze is voor u en uw gasten. Wanneer het zoekgebied eenmaal duidelijk is gaan we op zoek naar de allermooiste trouwlocatie in die regio waar we uw trouwfeest kunnen realiseren. Zo zorgen we ervoor dat uw speciale dag werkelijk onvergetelijk wordt!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Klik op de knoppen hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

combined-shape-white-bottom-01

combined-shape-white-top-01