Trouwen doe je maar één keer, en dus doe je het goed. De geweldige decoratie op Turkse bruiloften is een begrip, en de medewerkers van Yağmur Events weten hoe je van een bruiloft een echt sprookje maakt. Zij richten uw trouwlocatie in met al hun kennis over luxe decoratie, waarbij uw bijzondere wensen en persoonlijke voorkeuren centraal staan. Hierdoor wordt uw bruiloft niet alleen een viering die honderd procent bij het nieuwe bruidspaar past, maar ook een gebeurtenis welke nog jarenlang in het geheugen van uw gasten gegrift zal staan.

Decoratie

Bij het organiseren van een onvergetelijk trouwfeest komt méér kijken dan slechts grote taart en een mooie jurk. Een professionele organisator als Yağmur Events kent alle mogelijkheden om elk oppervlak en elk hoekje van een trouwzaal aan te kleden. Natuurlijk zorgen we voor de mooiste boeketten en bloemstukken, smaakvolle sierobjecten op de tafels, het kleurpalet voor alle luxe decoratie en spot- en sfeerverlichting welke het bruidspaar er op hun mooist uit laat zien.

Achter de schermen is al het regelwerk bij ons in vertrouwde handen. Wij leggen contacten met betrouwbare leveranciers en zorgen dat alle voorzieningen en benodigdheden op tijd aanwezig zullen zijn. We plannen en beheren het budget en boeken de fotograaf, artiesten en chefs. En last but not least: op de grote dag zelf coördineren we de complete ceremonie en zorgen we dat de bruiloft volledig op rolletjes loopt.

Vakmanschap en maatwerk

De decorexperts van Yağmur Events hebben passie voor hun werk en weten voor elke bruiloft de juiste sfeer te vinden. Ze hebben de ervaring om een bruiloft er perfect uit te laten zien: van aantrekkelijke verlichting van de ruimtes tot luxe decoratie aan de muren, en van de gedrukte uitnodigingen tot de uiteindelijke filmreportage van uw speciale dag.

Onze medewerkers stemmen samen met u de versieringen af op uw wensen en op uw budget. Zodra u tevreden bent met de plannen kunt u de rest van het proces aan ons overlaten: wij zijn een full servicebedrijf dat elke bruiloft van A tot Z verzorgt. Zo beleeft u uw trouwdag zonder zorgen en in volledige luxe.

Kies uw stijl

Een bruiloft is heel persoonlijk en moet méér zijn dan slechts een plechtigheid of een feest. Het is een uniek moment waarmee we het verhaal van u en uw partner willen vertellen. Daarom is een unieke decoratie van de trouwzaal zo belangrijk. We gaan graag met u in gesprek over wat u mooi vindt en laten foto’s zien ter inspiratie. Zo vinden we samen een zaalinrichting die uw persoonlijke stempel draagt én hoge ogen zal gooien bij uw gasten.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Klik op de knoppen hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

combined-shape-white-bottom-01

combined-shape-white-top-01