Het henna feest is een traditioneel feest dat onderdeel uitmaakt van onderandere Turkse bruiloften. Deze voorbereiding op je trouwdag vier je met andere vrouwen, waarbij de handen en voeten van de bruid en soms ook van de gasten beschilderd worden met krachtgevende henna-verf. Yağmur Events kan een traditioneel hennafeest in een rustige, intieme sfeer voor jou en je gasten regelen.

En als je een echt feestje van deze laatste ‘single’ dag van je leven wilt maken, dan staat wij ook voor je klaar om een fullservice arrangement met muziek en entertainment te coördineren. Onze henna feesten zijn een gedenkwaardige belevenis en zorgen ervoor dat je je trouwdag ontspannen en opgeladen beleeft.

Luxe Henna feest

Yağmur Events organiseert al heel lang luxe henna feesten en kent alle belangrijke tradities die bij deze mooie gelegenheid horen. Of het nou gaat om een Turks henna feest, een Marokkaans henna feest of een ceremonie met andere gebruiken: wij zorgen dat een traditionele henna avond precies zo verloopt als jij in gedachten hebt. We verzorgen een keurige decoratie met bloemen, kaarsen en kleden, we regelen de mooiste meubelstukken voor de bruid en haar gasten en we zorgen uiteraard dat er traditionele lekkernijen aanwezig zijn.

Natuurlijk kunnen we ook luxe henna feesten in een modern jasje voor je organiseren! Wat dacht je van een party met live muziek of een DJ, chique loungemeubelen en een uitgebreide cocktailbar? Ook wanneer je graag karaoke wilt zingen met vriendinnen of als er op jouw henna avond speeches worden gehouden regelen wij daarvoor de microfoon, beamer en geluidsinstallatie.

Fullservice

Een henna feest is een moment dat je samen met je vrouwelijke familieleden en beste vriendinnen viert, en daar hoort een uitbundige sfeer bij. Op zo’n moment wil je nog even genieten van je vrijheid en wil je jezelf niet druk maken of alles wel goed geregeld is. Laat dat maar aan ons over: wij zijn een fullservice wedding planner. Samen maken we een draaiboek met alle belangrijke momenten die er op de avond zelf voorbij zullen komen.

We kunnen alles regelen wat jij graag op je hennafeest ziet. Onze medewerkers kleden de locatie speciaal aan voor de gelegenheid, onze catering verzorgt de lekkerste hapjes en drankjes en een professionele styliste komt jullie versieren met authentieke hennaproducten. Laat de organisatie van jouw henna feest aan onze fullservice planners over, en wij zorgen dat jij en je gasten volledig in de watten worden gelegd!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Klik op de knoppen hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

combined-shape-white-bottom-01

combined-shape-white-top-01