Wat is een bruiloft zonder lekker eten? Op Turkse bruiloften mag een uitgebreid buffet of à-la-cartemenu niet ontbreken. Yağmur Events heeft een gecertificeerde cateringservice en serveert op uw bruiloft met alle liefde feestelijk eten van restaurantkwaliteit. Naast Turkse feestmaaltijden bereiden onze chefs onder andere ook Marokkaanse, Afghaanse en Syrische specialiteiten.

Bij ons kunt u kiezen voor een bruiloft met plateservice, een buffet en zelfs voor een live cooking buffet. Ook verzorgen wij hapjes en drankjes voor uw henna avond en voor andere gelegenheden. Wat u ook wenst: de catering van Yağmur Events zorgt dat het uw gasten aan niets zal ontbreken.

Eigen catering, topchefs

Wij hebben een eigen cateringservice en werken samen met de allerbeste topchefs. Zij zorgen dat uw bruiloft voorzien wordt van de nodige feestelijke spijzen. Onze topchefs hebben uitgebreide culinaire ervaring en kennen alle belangrijke feestgerechten uit het Midden-Oosten. Uitstekende gerechten worden natuurlijk nóg lekkerder wanneer ze opgediend worden in een prachtig gedecoreerde zaal. Onze weddingplanners richten daarom de eetzaal speciaal voor uw bruiloft in met tafelkleden, bloemstukken, kaarsen en wanddecoratie die het diner een extra luxe sfeer geven. In overleg met u creëren we precies de dinerbeleving die bij uw trouwerij past, en die uw gasten zal verbazen en verheugen.

Voor het diner tijdens uw trouwfeest kunt u kiezen uit verschillende soorten service. Misschien past een zeer uitgebreid buffet goed bij uw trouwfeest, waarbij elke gast precies de hapjes kan opscheppen die hem of haar bevallen. Of wellicht maakt u liever gebruik van onze plateservice, waarbij iedereen zijn eten netjes aan tafel krijgt opgediend. De laatste mogelijkheid, live cooking, is momenteel erg populair. Tijdens zo'n live cooking bereiden onze topchefs ter plekke de allerlekkerste specialiteiten. Alle gasten mogen de kookkunsten van de koks dus komen bewonderen en hun eigen favoriete gerechten bestellen.

Hygiëne, vers en ISO-gecertificeerd

Natuurlijk moet het eten van uw bruiloft het beste van het beste zijn. Daarom hechten wij groot belang aan het gebruik van verse en eerlijke ingrediënten in onze bruiloftscatering. Yağmur Events is ISO-gecertificeerd en voldoet derhalve aan alle wettelijke eisen op het gebied van voedselveiligheid en hygiënische voedselbereiding. Daardoor heeft u de zekerheid dat het eten op uw feest van de allerhoogste kwaliteit is. Verder is onze cateringservice uiteraard Halal Gecertificeerd.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Klik op de knoppen hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

combined-shape-white-bottom-01

combined-shape-white-top-01