Yağmur Events heeft ruim tien jaar ervaring met het plannen van buitengewone evenementen en bruiloften.

Bij een bruiloft plannen komt heel wat kijken. Ons team van Yağmur Events neemt de gehele organisatie van uw trouwdag uit handen. Zoals het vinden van een top locatie, het verzorgen van de catering en bruidstaart, de aankleding van de huwelijks locatie, de boeketten en bloemstyling, muziek en video, verlichting, trouwauto en natuurlijk het ontwerpen en verzenden van de bruiloft uitnodigingen.

Wij hebben bruiloft evenementen verheven tot kunst. Wij zorgen ervoor dat uw droombruiloft werkelijkheid wordt. Of u nu op zoek bent naar een romantisch huwelijk in een kasteel of een traditionele Turkse, Marokkaanse, Afghaanse of Syrische bruiloft wilt, bij ons bent u aan het juiste adres.

Yağmur Events is uw wedding planner gevestigd in Amsterdam, maar wij organiseren evenementen in heel Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Uw reis naar een magisch, romantisch en onvergetelijk huwelijk start hier. Wij kijken ernaar uit om samen met u deze reis te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jullie kunnen betekenen.

De gehele organisatie laat u aan ons over. Het enige wat we van jullie vragen is om van iedere seconde te genieten op de trouwdag.

combined-shape-white-bottom-01

combined-shape-white-top-01

Meer dan 10 jaar

Wij verzorgen (feestelijke) evenementen op locaties door heel Nederland. Yağmur Events is uitgegroeid tot Amsterdams meest gevierde en gewilde evenementen bedrijf.

Het concept

Wij organiseren de evenementen vol passie en energie. Dit ziet u terug in onze feesten en bruiloften. Alles van onze evenementen zijn van begin tot het eind in detail verzorgd.

Onze missie

Op maat gemaakte evenementen die de persoonlijkheid en essentie van de klant weerspiegelen. Omdat wij vinden dat een gebeurtenis verder moet gaan dan alleen een leuk feest organiseren.

yagmur-over-ons-2

Zakelijk

Yağmur Events is één van de weinige bedrijven die alle belangrijke elementen van een evenement zelf bedenkt, ontwerpt, plant en overziet. Het is vakmanschap en maatwerk van het hoogste niveau. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit.
Of het een bedrijfsetentje is of een zakelijk bijeenkomst voor een speciale event. Het moet immers een ongelooflijke beleving voor de gasten zijn. Een mix van prachtige cocktails, heerlijke hapjes, fantastisch eten, goede muziek en entertainment. Een verrassing die niemand verwacht!

Wij benaderen iedere evenement met een leeg canvas, met als doel om onze klanten te helpen bij het ontwerpen van een volmaakt plan van aanpak. Door onze ruime ervaring en expertise in het plannen van evenementen, stelt onze klant in staat om te genieten van het planningsproces.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar wij organiseren door heel Nederland bruiloften en evenementen.

  • Wij managen het gehele planningsproces.
  • Creativiteit voor alle facetten: ontwerp, muziek, eten, fotografie en film et cetera.
  • We dragen zorg dat tijdens het hele proces de wensen van de klant voorop staan.
  • Locatie- en leveranciersselectie, contractbeheer.
  • Budgetplanning en -beheer.
  • Coördinatie van ontwerp, productie en verzending van uitnodigingen en ander drukwerk.
  • Logistiek beheer van de leveranciers.
  • Coördinatie op de trouwdag.
  • Managen van alle details voor de trouwdag.

Zo hebben wij onder andere het bedrijfsetentje van Turkish Airlines en Corendon verzorgd.

thy-logo
corendon-logo